Trouwlocatie Sittard

Trouwlocatie Sittard, City Resort met inpandig Hotel.

Vier uw bruiloft bij City Resort Sittard. Alles is bespreekbaar, neem gerust contact met ons op!
Een bruiloft kan op veel verschillende manieren gevierd worden. Waar u ook voor kiest, wij denken met u mee, met als resultaat een dag waar u altijd met plezier op terug zult kijken.
Neem contact met ons op, voor een offerte op maat.

City Resort Sittard is de locatie voor een fantastische bruiloft in Sittard. Met diverse zalen, een hotel, een restaurant en een bowlingcentrum hebben wij alle mogelijkheden voor een onvergetelijk feest, waarbij alle gasten (ook de kinderen) zich zullen vermaken.

Daags na het feest is het uiteraard ook mogelijk om heerlijk bij te komen in ons wellnessresort. Vier daarom uw bruiloft bij City Resort Sittard.

Buffet mogelijkheden

De echte ‘eyecatcher‘ van City Resort  is toch wel het heerlijk Bourgondische Big Green Egg buffet. City Resort is fan van dit keramische en culinaire barbecuesysteem, waarbij vrijwel alles mogelijk is, op elke temperatuur! Bakken, roken, stoven, stomen of grillen? De Big Green Egg geeft een unieke smaak aan elk gerecht. De componenten op ons ‘huisbuffet’ zijn dan ook vrijwel allemaal op de Big Green Egg gegaard. Een ware smaaksensatie!

Maar er zijn eindeloze mogelijkheden. Neem contact met ons op voor de verschillende arrangementen of om uw wensen door te spreken.